Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kurser

Frivilligcenter Roskilde arrangerer en række kurser for frivillige. Det kan fx være kurser i bestyrelsesansvar, konflikthåndtering, fundraising eller andre relevante emner inden for foreningsdrift og -udvikling. Kurserne er som udgangspunkt gratis for deltagere fra Frivilligcenterets medlemsforeninger. Hvis I som forening har specifikke ønsker om kurser, så tag endelig fat i os. Så vil vi prøve at hjælpe med at arrangere kurset.

Foreningernes kurser på Frivilligcenter Roskildes hjemmeside

Som medlemsforening kan I annoncere jeres egne åbne kurser og arrangementer i vores kalender her på hjemmesiden. Kontakt os i så fald for at få et login til at oprette dem i vores kalendersystem.


Kurser og aktiviteter i efteråret 2018

kurser efteraar 201825/8: Sundhedsdagen på Hestetorvet kl. 10-14. Frivilligcenteret fortæller om frivilligt arbejde og formidler kontakt til vores medlemsforeninger.

20/9: Information om §18- og §79-midler kl. 16-17.30 ved Sekretariatschef Camilla Tanghøj fra Social, Job og Sundhed i Roskilde Kommune. 

Uge 39: Landsdækkende frivilliguge. Læs om Roskilde Kommunes forskellige arrangementer.

25/9: Åbent Hus i Tinghuset. Kom og se Frivilligcenteret og snak med medlemsforeningerne kl. 13-16.

25/9: Foredrag om Ledelse af Frivillige kl. 17-19.30 ved forsker Jonas Hedegaard fra RUC og Roskilde Festival. Arrangementet omfatter let forplejning. Tilmelding på eventbrite.com

28/9: Frivillig Fredag arrangeret af Roskilde Kommune. Arrangementet foregår i Roskilde Kongrescenter. Læs mere og tilmeld jer på http://roskilde.dk/frivilligfredag.

3/10: Regnskabskursus med Spar Nord, Advodan og RIR Revision kl. 17-19.30, sponseret af Spar Nord Roskilde. Omfatter også information om bestyrelsesansvar og fondsansøgninger. 

Uge 43 + 44: Politiker i Praktik, hvor kommunalpolitikerne har mulighed for at besøge Frivilligcenterets medlemsforeninger. Læs om Politiker i Praktik 2017.

23/10: Sparrings-workshop kl. 14-17 efter §18/§79-kurset den 20/9. Kom og få hjælp til jeres ansøgninger.

27/10: Få fat på flere frivillige - grundkursus i rekruttering kl. 10-16, ved udviklingskonsulent Kristian Krogh Hansen fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde. Se beskrivelsen af kurset her. Åbent kursus. Pris for ikke-medlemmer af Frivilligcenteret er 150 kr. pr. person inkl. kaffe og let frokost.

Oktober: 75-års fødselsdag, arrangeret af Roskilde Kommune på tre lokaliteter i kommunen for borgere, der fylder 75 år. Medlemsforeningerne kan deltage med en stand/bod og fortælle om deres virke.
10/10 kl. 14-17 i Jyllingehallen med underholdning af musiker Kim Menzer
24/10 kl. 14-17 i Vibyhallen med underholdning af journalist Lis M. Frederiksen
1/11 kl. 14-17 i Byens Hus med underholdning af skuespiller Jytte Abildstrøm

November: Tema-aftener for valggrupper:
7/11: Ældre-gruppen
14/11: Social-gruppen
21/11: Sygdom/Patient/Handicap-gruppen
Foreningerne modtager særskilte invitationer til disse arrangementer.

 

Pris: Enkelte kurser er også åbne for deltagere, der ikke er medlem af Frivilligcenterets foreninger. I så tilfælde står der "Åbent kursus", og prisen for deltagelse er oplyst.

Sted: Alle arrangementer foregår i Tinghuset, Jernbanegade 21a, medmindre andet er angivet.

Tilmelding: Skal ske til frivilligcenter@roskilde.dk, medmindre andet er angivet.

Du kan hente en folder i Frivilligcenteret med nærmere information om alle kurser.