Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Smag en Forening

Mad, viden og socialt samvær på INSP!

Hver torsdag er der folkekøkken på INSP! hvor alle er velkomne.  Dette folkekøkken har I som forening mulighed for at overtage værtsrollen for, og bestemme menuen.

Hyggeligt samvær omkring et måltid mad forberedt af kokken på INSP! efter en forudbestemt opskrift som værtsforening har valgt, med det formål at udbrede viden om mad på en sundere måde. Maden købes og nydes det i hyggeligt samvær med alle fremmødte gæster.

Dette er også et netværksforum, som giver foreningerne mulighed for at mødes, lære hinanden at kende og udveksle erfaringer og viden.

Kom og støt værtsforeningen og tag naboer, venner og bekendte med.

Hvordan organiseres det?

Tidsrummet er kl. 17-20, hvor der startes med en times samvær.  Her har foreningerne mulighed for at netværke med andre og hygge lidt om de folk, der kommer ind ad døren.  Inden maden serveres kl. 18, præsenterer foreningen menuen, forklarer, hvorfor lige netop denne menu er valgt, og giver de fremmødte mulighed for at få opskrifter med hjem.

Hvad får vi ud af at være værter?

Øget eksponering – ganske simpelt.  Vi sørger for at eksponere jer på forskellige måder både før, under og efter “Smag en forening”.  Det kan være artikler i lokalaviser, via facebook, på vores hjemmeside, og ikke mindst til de folk, som bruger INSP! i hverdagen, og som kommer for at spise med.

Vi ved at øget eksponering skaber dynamik.  Der bliver talt mere om foreningen, og det kan føre til flere medlemmer, men som minimum giver det øget opmærksomhed på lige netop jeres sag og forening.

Så hvis I har lyst til at stille op som værter, så skriv til os på frivilligcenter@roskilde.dk, så finder vi i fællesskab med INSP! en torsdag, hvor der er mulighed for det.

INSP! har gode køkkenfolk, som vil sikre at maden kommer på bordet – så uanset om I kan stille mange eller få til at hjælpe til i køkkenet, så skal folk nok blive mætte.

Hvad får vi ud af at deltage?

Samvær med andre, ny læring omkring sundere mad og værtsforeningen, samt andre tilstedeværende. Være medvirkende til at sprede de frivilliges budskab om samskabelse og social ansvarlighed. Udbrede vigtigheden i at spise sammen, modvirke ensomhed. 

Se invitationen til det første arrangement i rækken her.