Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Roskilde FrivilligBørs 2019

frivilligboers-logo

Årets FrivilligBørs finder sted mandag den 23. september 2019 kl. 17-19:30 i Tanken på Gimle, Helligkorsvej 2, Roskilde. Der er inspirationsmøde 27. august i Frivilligcenteret - se mere nedenfor.

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at følge dette tilmeldingslink til FrivilligBørs 2019. Senest den 9. september skal din forening, virksomhed eller institution være tilmeldt, og gerne før.

Tilmeldingsprocedure
Først vil du skulle udfylde oplysninger om dig selv og eventuelle andre deltagere.

  • Navn på forening, virksomhed eller institution
  • Mailadresse og telefonnummer på dig (kontaktperson)
  • Antal deltagere og deres navne

Efterfølgende bliver du præsenteret for 4 kategorier af, hvad du/I kan tilbyde eller ønske fra andre. Kategorierne er:

  • Praktisk hjælp
  • Rådgivning, foredrag og kurser
  • Lokaler og materialer
  • Aktiviteter og oplevelser

Under hver kategori udfylder du, hvad I kan tilbyde i kategorien, og/eller hvad I ønsker i kategorien. Beskriv det gerne så kort og konkret som muligt. Hvis kategorien ikke er relevant, kan du trykke 'Næste' og komme videre. Alle skal dog tilbyde mindst én ting.

Hvis du ønsker hjælp med at udfylde formularen, så kontakt Frivilligcenterets sekretariat.

Inspiration
Ønsker du inspiration til, hvad du kan byde ind med på en FrivilligBørs, så er du velkommen til at kontakte os i Frivilligcenteret eller deltage i FrivilligBørs 2019 inspirationsmøde. Her kan du høre mere om ideen bag FrivilligBørsen, hvad en FrivilligBørs egentlig går ud på og hvad du og din forening kan få ud af at være med.

Dato: Tirsdag den 27. august kl. 17-19
Sted: Frivilligcenteret, Jernbanegade 21a, Roskilde

Tilmeld dig dette møde senest 25. august. OBS: Tilmelding til Inspirationsmødet er ikke en tilmelding til selve FrivilligBørsen.


Frivillig Uge 39
Hvert år i uge 39 fejres og fremvises frivilligheden i Roskilde. Gennem inspirerende, netværksbaserede og gratis arrangementer udforskes Roskildes frivillighed, og FrivilligBørsen afholdes derfor også i uge 39.

FrivilligBørsen arrangeres i samarbejde med initiativgruppen bag FU39, som består af Roskilde Festival, Roskilde Kommune, Frivilligcenter Roskilde, Byens Hus, KulturCosmos og INSP. Læs mere om FU39 på Facebook.

Om Gimle
Arrangementet foregår på Gimle. Der er som udgangspunkt ikke parkeringsmuligheder, følg dette link for yderligere praktiske oplysninger: https://gimle.dk/om-gimle/faq

 

HUSK!

En FrivilligBørs er et farverigt og levende arrangement, hvor deltagerne er i bevægelse og mingler med hinanden. Vi appellerer derfor til at deltagerne anvender kreative virkemidler til at gøre opmærksom på sig selv. Medbring gerne balloner, T-shirts eller lign., som I kan dekorere jer med under selve børsen.

 

Download invitation (pdf-fil i A4-størrelse) til at hænge op eller dele ud.