Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Søg frivillige jobs

Alle veje fører til Rom...

Der findes flere måder at blive engageret frivillig i en forening på. Det drejer sig om at finde det helt rigtige match for lige netop dig.

Hvis du ikke helt ved, hvad du gerne vil, eller i hvilken type forening det skal være, så kan vi i Frivilligcenter Roskilde hjælpe dig. Vi har en del informationsmateriale fra frivillige sociale foreninger på hylderne.

Vi har også som regel en skærm stående ude i byen, der kører en præsentation med aktuelle frivilligjobs. Du kan se den her som pdf-fil:

frivilligjobsforside oktober 2017

Du kan se den foregående udgave af præsentationen her, fra da den stod placeret på Jobcenteret:

aktuelle frivilligjobs

Alternativt kan vi gennem en samtale hjælpe dig med at finde frem til relevante foreninger - med udgangspunkt i dine interesser og ressourcer. Efter samtalen tager du selv kontakt til en eller flere foreninger, men vi kan også være behjælpelige med den videre kontakt.

Hvis du allerede ved nogenlunde, hvilken opgave du vil løfte for en forening, og hvilken foreningstype det skal være, så kan du kigge på den landsdækkende portal www.Frivilligjob.dk. Vær opmærksom på, at den ikke har alle frivilligjobs i Roskilde med, da foreningerne selv skal oprette deres annoncer dér.