Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Drop-in rådgivning

drop-in rådgivning

I Frivilligcenteret kan du som borger i Roskilde Kommune benytte dig af gratis drop-in rådgivning på flere områder. Alle rådgiverne behandler dine oplysninger fortroligt, så det er kun dem og dig, der ved, hvad der er blevet talt om. 
 

Juridisk rådgivning

Hveranden torsdag kl. 14-16 (i lige uger) kan du tale med en jurist fra TVC Advokatfirma om nogle af de juridiske udfordringer, de fleste af os møder en eller flere gange i løbet af livet. 

Kom forbi og bliv klogere på for eksempel:
• Testamenter
• Fremtidsfuldmagter
• Ægtepagter
• Skilsmisse- og bodelingssager
• Spørgsmål om forældremyndighed, bopæl og samvær

Rådgivningen er gratis og uforpligtende. Der er ingen tilmelding eller tidsbestilling. Du sætter dig bare i foyeren  ̵  så vil du blive hentet.

Læs mere om den juridiske rådgivning fra TVC Advokatfirma.
 

Personlig coaching (Den Åbne Dør)

Hver tirsdag fra kl. 15-18 kan du tale med en uddannet coach om dine udfordringer som frivillig i en forening eller som privatperson. Der er ingen tilmelding eller tidsbestilling. Du sætter dig bare i foyeren  ̵  så vil du blive hentet.

Coaching tager udgangspunkt i dig og det, du kommer med. Den støtter dig i at få større klarhed over din situation, og hvad du kan gøre for at ændre den, hvis du ønsker det. Målet for samtalerne er, at du opnår større trivsel både i dit foreningsarbejde og privat.

Det er gratis for alle frivillige fra Frivilligcenterets medlemsforeninger at benytte sig af dette tilbud om coaching, og du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Du vil møde vores coach Susanne, som lytter til dig, og det du kommer med. Hun stiller nogle uddybende spørgsmål og sammen finder I ud af, om I skal mødes igen og hvornår. Den første afklarende samtale varer mellem 15 minutter og ½ time. Der er derefter mulighed for enkelte samtaler, og der er mulighed for et forløb af samtaler. Disse varer 1 time.

Læs mere i folderen Velkommen til Den Åbne Dør. Her kan du også finde eksempler på problemstillinger, du kan få hjælp til at håndtere.
  

Økonomisk rådgivning (under opstart)

Få hjælp til danne dig et overblik over din økonomi, fx lave et realistisk budget eller planlægge afdrag på gæld. Denne rådgivning foregår i samarbejde med Dansk Folkehjælp.

Vi informerer her på siden, når den økonomiske rådgivning går i gang.