Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hjælp til Socialkompas

Roskildes Socialkompas er en offentligt tilgængelig søgbar database, hvor alle kan finde kommunens sociale frivillige foreninger og jeres tilbud og arrangementer.
 

Socialkompas forside

 

En moderne vejviser

Nogle kan stadig huske den gamle "Sociale Vejviser", som var Roskilde Kommunes oversigt over kommunens frivillige sociale foreninger. Den har ikke været online i mange år. I mellemtiden har man kun kunnet finde frem til foreningerne ved at se på listen over Frivilligcenterets medlemsforeninger her på vores hjemmeside. Den indeholder dog ikke jeres aktuelle aktiviteter og tilbud til borgerne.

Men nu har vi et Socialkompas, der BÅDE kan præsentere foreningerne OG jeres tilbud.

 

Hvordan foregår det?

Når I vil oprette jer i Socialkompas, starter I med at klikke på knappen "+ Opret tilbud". Det fører jer til siden "Tilmeld dig for at oprette et tilbud", hvor I først opretter jeres profil. Derefter kan I oprette jeres tilbud, dvs. arrangementer og aktiviteter.

I har fuld kontrol over jeres egne sider og kan opdatere dem øjeblikkeligt. Frivilligcenter Roskilde er kommunens administrator af systemet, og vi hjælper gerne, hvis der er udfordringer med brugen af socialkompas. Hold også øje med det månedlige Medlemsnyt, hvor vi løbende vil rapportere om udviklingen.

 

Et nationalt foretagende

Socialkompas er startet som et samarbejde mellem Frise (landsforeningen for Frivilligcentre) og Frivilligcenteret i Aarhus og bliver i løbet af de kommende par år bredt ud til hele landet. Hvis du vil vide mere om baggrunden, så læs historien om Socialkompas.

Socialkompas FAQ giver også information om systemet.

 

Find hele Roskildes socialkompas her og prøv selv at lave nogle søgninger.