Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rabatordninger

Som medlem af Frivilligcenter Roskilde kan jeres forening drage fordel af en række rabataftaler, som vi har indgået med lokale virksomheder. Når I benytter jer af rabatordningerne, skal I allerede ved bestilling oplyse, hvilken forening I kommer fra, samt at foreningen er medlem af Frivilligcenteret.

Ditobus
Her kan I få 15 % rabat på buskørsel. Se mere på www.ditobus.dk

Riff Skiltefabrik
Her kan I få 15 % rabat på skilte til foreningen ifølge aftale med Jens. Se mere på www.riffskilte.dk

Boresko
Her kan I købe kontorartikler til engros-pris minus 15 % (enkelte undtagelser, men altid engros-pris). Se mere på boresko.dk

Paperboy
Her kan I få rabat på en annonce, hvor foreningerne annoncerer samlet i en stor annonce. Se eksempel på annonce. Denne rabatordning kræver, at I kontakter Frivilligcenteret. Læs mere under Annonce i Paperboy.

Dansk Malingsamhandel
Her kan I få 40 % rabat på maling og 25 % på pensler i alle Beck & Jørgensens grossistcentre. I kan bl.a. købe Care 5 - markedets eneste maling, der har fået allergimærket Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark. Læs nærmere beskrivelse af rabatordningen i denne pdf-fil. I skal printe og medbringe denne rekvisition for at kunne handle - den viser også adresserne på alle 17 butikker.