Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mødelokalerne

Lokale 1: 6 personer
Lokale 2: 40 personer
Lokale 3: 28 personer
Lokale 4: 3 personer (adgang via trappen, se bemærkninger nederst)
Lokale 6: 20 personer
Lokale 7: 42 personer

Se skitserne for alle lokalerne her.

Lokale 7 kan sættes op som "biograf" til op mod 70 personer, når bordene slås sammen. Se fotos nedenfor med eksempel.

lokale7 biograf a 

lokale7 biograf b

Husk at stille møblerne tilbage til standardopstilling efter brug.

 

Lokaleoversigt

Tinghuset Kort 1.sal

Klik på kortet for at få det som pdf-fil, der kan printes.

 

Audiovisuelle hjælpemidler

Teleslynge er installeret i lokalerne 6 og 7.

Lokale 6 har en mobil storskærm med interaktive funktioner. Kan flyttes rundt i lokalet men må ikke fjernes herfra (kan altså ikke bruges i andre lokaler!).

Lokale 7 har fastmonteret AV-udstyr, der er integreret med lærred, højtalere og teleslyngeanlæg.
 

Værd at vide

  • Lokale 4 ligger midt imellem stueetagen og 1. sal: Adgang via trappen op til 1. sal. OBS: Der er ikke kørestolsadgang.
  • Handicap-toilettet er i stueetagen, men tre trin op fra foyeren. Tag elevatoren til "Handicap-WC".
  • Hoveddøren åbner automatisk, når en nøglebrik holdes hen til aflæseren til højre for døren. Døren må ikke åbnes manuelt. I kontorets åbningstider (mandag-torsdag 10-14) er låsen normalt slået fra, så døren kan åbnes udefra ved at vifte med hånden foran den hvide boks.
  • Indefra åbnes døren ved at vifte med en hånd foran en af de hvide bokse ved siden af døren. Træd derefter et skridt tilbage - begge døre åbner.
  • Dørene lukker af sig selv - hvis nogen/noget står i vejen, kommer der et lydsignal, og dørene bliver stående åbne. Dørene må IKKE forsøges lukket manuelt. Lydsignalet ophører først, når forhindringen er fjernet, og dørene har kunnet lukke sig igen.
  • I fortovet foran hoveddøren er der en lift, så kørestolsbrugere kan blive løftet op og hen til trappens øverste trin. Liften kan betjenes udefra med en nøglebrik eller indefra med betjeningsenheden, der ligger oven på det grå skab lige inden for døren.
  • I foyeren er der en elevator til dårligt gående, så de kan undgå trappen op til 1. sal. Læs opslagene i elevatoren om betjening - den er lidt speciel.
  • Der er gratis wi-fi i hele huset. Uanset om det er til en computer eller en tablet, skal du starte med at registrere dig via din mobiltelefon på Roskilde Kommunes netværk "RK Portal". Når du har oprettet en gratis konto, får du en sms med brugernavn og adgangskode.

 

Lokalerne er åbne for reservation og kan reserveres senest en time, før de skal bruges. Lokalerne kan benyttes alle ugens dage i tidrummet kl. 08.00-24.00.