Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om mødelokalerne

Frivilligcenter Roskilde har møde- og aktivitetslokaler på 1. sal. Lokalerne kan bookes via vores online bookingsystem  af foreninger, der er oprettet som brugere. 

Lokaleoversigt

Tinghuset Kort 1.sal

Klik på kortet for at få det som pdf-fil, der kan printes.

Lokalernes størrelse

Lokale 1: Cirka 6 personer. 
Lokale 2: Cirka 40 personer
Lokale 3: Cirka 28 personer
Lokale 6: Cirka 20 personer
Lokale 7: Cirka 42 personer

Klik her for at se standard-bordopstillingen i hvert lokale. Så kan I vurdere, om I behøver at komme tidligere og blive senere for at flytte møblerne rundt.

Biografopstilling

lokale7 biografopstillingTil større arrangementer, der ikke kræver borde, kan lokale 7 omdannes til "biograf":

Bordpladerne sættes i lodret position ved at dreje de to håndtag på undersiden, og bordene køres ud til væggen. Hvis alle ekstra stole i lokalet tages i brug, giver det cirka 70 pladser. 

lokale7 biografopstillingDet anbefales at booke lokale 2 samtidig (og eventuelt flere lokaler), så der er plads til traktement om nødvendigt. OBS: Vær ude i særligt god tid, hvis der skal bookes flere lokaler, da der ofte er rift om dem. Der kan bookes 1 år frem i tiden.

Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Værd at vide

  • Der er tre toiletter: To ligger bag det store køkken og eet på den anden side af trappeopgangen.
  • Handicap-toilettet er i stueetagen, men tre trin op fra foyeren. Tag elevatoren til "Handicap-WC".
  • I fortovet foran hoveddøren er der en lift, så kørestolsbrugere kan blive løftet op og hen til trappens øverste trin. Fjernbetjeningen ligger oven på det grå skab lige inden for døren.
  • I foyeren er der en elevator, så man kan undgå trappen op til 1. sal. Læs opslagene i elevatoren om betjening - den er lidt speciel.
  • Der er fast installeret teleslynge i lokalerne 6 og 7.
  • Der står ekstra stole i de fleste af lokalerne.
  • Der kan bookes en transportabel projektor (hentes i depotet og returneres hertil efter brug. Husk at låse døren igen).
  • Lokale 7 har en mobil storskærm med interaktive funktioner. Kan flyttes rundt i lokalet men må ikke fjernes herfra (kan altså ikke bruges i andre lokaler!).

Hvordan kommer jeres forening i gang med at booke?
Foreningen skal oprettes i bookingsystemet og have en nøglebrik til dørene i Tinghuset, før den kan benytte lokalerne. Kontakt os for at få det ordnet. En nøglebrik koster 100,- i depositum.

Betingelserne for lån
Lokalerne er åbne for reservation og kan reserveres senest en time, før de skal bruges. Lokalerne kan benyttes alle ugens dage i tidrummet kl. 08.00-24.00.