Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Parkering ved Frivilligcenteret

Efter års kamp har vi fået egne p-pladser til Frivilligcenteret. Vi deler dem med Arresthuset, men de lægger ikke meget beslag på dem, så vi kan næsten kalde dem vores egne.

Parkeringsskilt ved Tinghuset oktober 2021Når du drejer ind til Tinghuset ude fra Jernbanegade, er det den første lille p-plads ved indgangen til Arresthuset. Skiltet ved indkørslen kan du se her til højre. Der er 14 pladser, så det er selvfølgelig ikke alle husets brugere, der kan være der samtidig. Men vi håber, at de bedst gående vil benytte de offentlige pladser, som følger kommunens normale regler for parkering (se aktuel skiltning). Altså når der er ledige pladser der...

Klik for at se disse seks sider, der giver et fint overblik over vores parkeringsforhold - resten kan du se på opslag i foyeren.

OBS: Parkering på vores p-plads er KUN for dem, der har ærinde i Frivilligcenteret. Dvs. hvis du bare skal op i byen og handle, må du IKKE parkere her!

Når der er fyldt op på både vores private parkering og den offentlige parkering, henviser vi - stadigvæk - til de nærmeste p-pladser:

  • Føtex (mellem Tinghuset og busterminalen/stationen)
  • Bønnelyckes Plads (hjørnet af Ringstedgade og Støden/Jernbanegade)
  • Schmeltz' Plads (mellem Skomagergade og Bredgade)
  • Rådmandshaven (ved stadion)

Pladserne ved Føtex er privatejede, så de har deres egne regler. Rådmandshaven er langtidsparkering.

På de øvrige pladser skal du trække p-billet i en automat eller bruge en app for at registrere din parkering. Her er link til Roskilde Kommunes hjemmeside om reglerne for parkering i Roskildes bymidte.

Bemærk, at den offentlige p-plads foran Tinghuset nu er en del af kommunens p-zone med obligatorisk registrering.

Men kom gerne på cykel eller med offentlig transport, hvis du har mulighed for det.