Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Samarbejdspartnere

Frivilligcenter Roskilde lægger vægt på samarbejde med lokale virksomheder og erhvervsorganisationer med interesse for frivilligt engagement og socialt ansvar (CSR). 

Vi samarbejder derfor med følgende erhvervsorganisationer i Roskilde om at sætte fokus på virksomheders sociale ansvar:

  • Roskilde Handel
  • ErhvervsFORUM Roskilde

 

Unitii

Unitii logo For at få flere borgere i Roskilde Kommune til at være frivillige har Frivilligcenter Roskilde og Unitii i 2022 indgået en aftale om et 1-årig pilotprojekt. Unitii er en app, som kan organisere særligt de frivillige, som ikke nødvendigvis er en del af en forening (ad hoc-frivillige) på en platform. Det skal være nemmere at blive frivillig, og for foreningerne skal Unitii være det foretrukne værktøj, når det kommer til koordinering og rekruttering af frivillige

Læs mere her: https://unitii.dk/

  

Synlighed for foreningerne

I forbindelse med Frivillighedsåret 2011 udviklede vi konceptet Vindue for en forening.

Vi har også haft et samarbejde med blandt andet Roskilde Avis og Danske Bank, som har lagt lokaler til vores frivilligjobskærm, en informationsskærm der viser en præsentation af aktuelle frivilligjobs.
 

Rabatordninger

En række lokale virksomheder giver rabat til Frivilligcenterets medlemsforeninger. Det drejer sig aktuelt om Ditobus, Riff Skiltefabrik og Dansk Malingsamhandel. Læs mere under Rabatordninger.
 

Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet SjællandBoligselskabet Sjælland og Frivilligcenter Roskilde samarbejder løbende om emner af fælles interesse. Boligselskabet Sjælland (BOSJ) og Frivilligcenter Roskilde supplerer hinanden på en række vigtige områder. BOSJ har med sine ca. 12.000 beboere i Roskilde en stor kontaktflade og har interesse i at kende til frivillige tilbud lokalt. Frivilligcenteret har stor erfaring i at samarbejde med frivillige og kan rådgive ift. konkrete initiativer i boligområderne.

BOSJ har etableret en projektrådgivning, hvor frivillige kan få hjælp til at gennemføre projekter i boligområderne. Her kan de frivillige få hjælp til bl.a. fundraising, partnerskaber og projektrådgivning. Kontaktpersonen i boligselskabet er Francisco Ortega.