Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Foreningsportrætter

Meningen med disse foreningsportrætter er at give et billede af, hvordan det er at træde ind hos foreningerne første gang. Hvordan bliver man modtaget? Kan foreningen rumme én og skabe tryghed, hvis man måske er lidt genert, eller kæmper med forskellige personlige udfordringer?

Portrætterne er også beregnet til personale i bl.a. jobcenteret, socialpsykiatrien og misbrugscenteret som led i at sikre, at flere sårbare borgere får glæde af de frivillige sociale foreningers mange tilbud. 

SOS Børnebyerne
Læs om det lokale arbejde for at synliggøre SOS Børnebyerne, at skaffe faddere, og at tjene penge til børnebyerne rundt omkring i den tredje verden.

KulturCosmos
Læs om Vibys kulturhus med den stærke sociale profil, hvor aktiviteterne dækker både det kulturelle og folkeoplysende, det sociale, og byens udvikling.

Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe
Frivilliggruppen i Roskilde har siden Balkankrigen i 2000/2001 arbejdet med integration af både flygtninge og indvandrere.

Hjerteforeningen Roskilde
Her får hjertepatienter og deres pårørende information, gode råd og vejledning til at håndtere deres sygdom bedre.

Bedre Psykiatri
Foreningen er for pårørende til psykisk sårbare mennesker og tilbyder bl.a. samtalegrupper og kurser.

INSP!
Et mødested for alle mulige forskellige slags mennesker, der skaber relationer og inspirerer hinanden på kryds og tværs med nye tanker, idéer, aktiviteter og nye løsninger eller produkter.

 

Vi skriver jævnligt nye foreningsportrætter.  Følg med på vores Facebook-side.